Përgatitu për profesionin e të ardhmes !

Projekto të ardhmen tënde !

Mëso programimin nga 0.

01.

Akademia

Prej vitit 2016 ofrohen trajnimet intensive 6 mujore. Formula 6 +3 ka rezultuar e jashtezakonshme per mundesite qe te ofron kjo akademi.

02.

Zhvillimi

Perfshirja ne projekte konkrete dhe zhvillimi i profesionit te ri gjate 3 muajve te internshipit pas trajnimit 6 mujor intensiv te jep mundesine te testosh veten ne jeten e nje programuesi te vertete. Me fleksibilietin, shpejtesine dhe dinamizmin qe te ofron ky profesion.

03.

Punësimi

Kerkesa e larte per tregun e programimit ka bere qe studentet tane te gjejne veten shume lehte ne kompanite me te medha nderkombetare. Pervec saj edhe lehtesirat qe ka ky profesion e ben me te lehete per ta pasur si nje pune primare ose te dyte.

Gjuhet e programimit

logos

Programet tona

Transformo veten në një gjeni !

programimi eshte me i thjeshte se kurre fale trajnevere tane dhe kurikulave te avancuara per trajnimin dhe zhvillimin e gjuheve te ndryshme te programimit.

Rezervo vendin tend !

Aplikimin mund ta beni online ose prane zyrave tona !

Pse të zgjedh programimin

si profesionin tim ?

Nuk do ndikojm ne zgjedhjen tende, thjesht do te japim disa indicie qe te jesh me i qarte ne zgjedhjen tende !

01.

Smart Works

Nje pune e zgjuar quhet ajo qe e zgjedh ti ku punon, per sa punon dhe te vleresohesh per aftesine tende. Nje treg shume dinamik te jep mundesine te zhvillohesh me shume. Teknologjia avancon, edhe ti zhvillohesh bashke me te.

02.

Variable Time

Koha menaxhohet ndryshe ne kete profesion. Ti do besh detyrat e dua ne nje projekt, nese ti e zhvillon ate paradite, ne dreke apo ne darke te perket ty. Atehere kur te jesh ti i mundur dhe komod mund ta kryesh detyren tende ne pune.

03.

Growing Development

Ne kete profesion eshte e veshtire te jesh gjithmone njesoj, eshte e natyrshme te rritesh dhe zhvillohesh bashke me teknologjine qe po punon.

04.

Team Spirit

Gjithmone do jesh pjese e nje skuadre. Shkembim eksperiencash, nderveprim me njeri-tjetrin per zhvillimin e projektit etj.

05.

Part of the Innovations

Gjate procesit te rritjes ne kete profesion mundesia qe te jesh pjese e nje projekti inovativ dhe qe ben ndryshime te medha ne bote eshte shume i larte. Ata qe kane bere ndryshime te medha ne bote sote jane njerez te thjeshte si ne, ndryshimi jone me ata eshte se ata kane guxuar perpara nesh.

Programmer Life

Jeta e nje programuesi eshte nje aventure !

Çfarë mund të pyesësh tjetër ?